ŞANLIURFA / SİVEREK - Adnan Menderes Ortaokulu

May

Okulumuz kız voleybol takımı 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı  okul sporları voleybol 2. küme yarışlarında grup ikincisi olmuştur.

Nis

Güzel yetişmiş bir çocuk gün gelir insanlığa nefes olur, ülkemizin makus talihini değiştirir!

Bütün uğraşımız, şairin de ifade ettiği aşkın ve inancın güneş yüzlü çocuklarını yetiştirmek...

#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda futbol turnuvası düzenlendi. Emek veren beden eğitimi öğretmenlerimize ve katılan sınıflarımıza teşekkür ederiz. Şampiyon olan 8/E sınıfımızı tebrik ediyoruz.

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR.

Öğrencilerimize sosyal sorumluluk kapsamında yardımlaşma ve dayanışma duygularını aşılamak ve bu duyguları pratiğe dökmek için ramazan ayından 2 ay önce sınıflara koyduğumuz kumbaralara öğrencilerimiz harçlıklardan arta kalan paraları bazen de bütün harçlıklarını atarak ramazan kolileri için öğretmenlerimiz ile beraber katkıda bulunup projeyi sahiplendiler.

Okul Müdürümüz Mehmet ÇİFTÇİ "Bu proje kapsamında okulumuzda maddi durumları iyi olmayan toplam 35 öğrenci ailemize ramazan ayında küçük de olsa bir katkıda bulunmak istedik."

Bu projeye katkı sunan bütün öğrenci-öğretmen ve idarecilerimize sonsuz teşekkürler.

Mrt

“Komutanım benim tüfek bozulmuş tetik basmıyor” diyen askere; yüzbaşının, “Tüfek sağlam oğlum, senin parmağın kopmuş” dediği kahramanlık destanıdır.

19.Tümen komutanı Mustafa Kemal’i  ve bu şanlı tarihi zafere eşlik eden yurdumuzun tüm evlatlarını saygı ve minnetle anıyoruz..

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığının sembolü, kurtuluş mücadelemizin yansıması İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü kutlu olsun.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

Mehmet Akif ERSOY

Mrt

İstiklal Marşının yıldönümde okulumuza ülkemizin dört bir yanından selam var.

Mrt

Okulumuzda “Okul bizim yuvamız, onu temiz tutmalıyız.” sloganıyla uygulamaya başladığımız “EN TEMİZ SINIF” uygulaması doğrultusunda şubat ayının en temiz sınıfları

5. ve 6. sınıflar arasında 6/A SINIFI;

7. ve 8. sınıflar arasında ise 7/F SINIFI seçilmiştir.

6/A ve 7/F sınıflarına en temiz sınıf flamaları okul müdürü Mehmet ÇİFTÇİ tarafından takdim edilmiş olup, en temiz sınıf seçilen 6/A ve 7/F sınıflarının bütün öğrencileri ödüllendirilmiştir.

6/A SINIFI, SINIF REHBER ÖĞRETMENİ MEHMET BAĞIŞKONDU’YU VE 7/F SINIFI SINIF REHBER ÖĞRETMENİ FURGAN KALE’Yİ VE HER İKİ SINIFIMIZIN ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında “Kariyer Günleri” etkinliğinin ikincisini Doktor Tuba BAYHAN'ın öğrencilerimize düzenlediği çok keyifli sohbetle yaptık.

Doktor Hanıma okulumuza teşriflerinden ve öğrencilerimize yaptığı sunumdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında şubat ayı çalışmaları;

Deyimler ve Atasözleri Okumaları başlığı altında yapılan,

"Anlat bakalım" etkinliği.

"Atasözleri/ Deyimleri Resimleme"etkinligi.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne ve ödül töreni yapıldı. Yapılan törende kendi kademelerinde birinci olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Dönem boyunca öğrencilerin başarısı ve iyi birer birey olmaları için çaba sarf eden öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Etkinlik Haftası ve Dilimizin Zenginlikler kapsamında; okulumuz Türkçe Öğretmeni Ramazan ÇETİNER öğrencilerimize şiir ve edebiyat konusunda güzel bir sunum ve ardından öğretmen ve öğrencilerimizi biraz hüzünlendiren, biraz duygulandıran, biraz da geleceğe umutla bakmaya yönelten birbirinden güzel şiirlerle şiir dinletisi sunumu yaptı.

Ock

Okulumuzda BİGEP kapsamında "Kariyer Günleri" etkinliğinin ilkini Diş Hekimi İbrahim Sertaç MERTOĞLU'nun öğrencilerimizle yaptığı çok keyifli sohbetle yaptık.

Hocamıza okulumuza teşriflerinden ve öğrencilerimize yaptığı sunumdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Ock

Yardımlaşma ve Dayanışma Projesi kapsamında okulumızda tüm sınıflara kumbaralar bırakılmıştır.

OCAK AYI ÇALIŞMASI=DEDE KORKUT HİKAYELERİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Hikayeleri ile ilgili "Anlamını Bul " etkinliği yapıldı.